Content1 | col2

Earth Hour 2013

Publisert: 13.03.2013
Klimaspørsmål angår oss alle og vi kan alle være en del av løsningen. Ordførerne i Østfold lover spenstige stunt dersom DU blir en del av løsningen.

Hva?

Earth Hour er en verdensomspennende symbolsk markering. Byer, kommuner, bedrifter, organisasjoner og enkeltmennesker over hele verden slukker lyset i én time for klimaet.

Jeg er en del av løsningen

Tidligere år har byer i Østfold konkurrert i bykamper om å spare mest strøm. I år har Østfoldkommunene samarbeidet om én felles kampanje: Jeg er en del av løsningen.

Ordførerne i Østfold lover spenstige stunt dersom DU blir en del av løsningen. Se utfordringene til ordførerne, og STEM hvis du vil se dem gjøre spreke ting for miljøet!

Sarpsborgs ordfører lover at han skal være med søppelbilen en hel dag hvis 2500 sarpinger vil bli en del av løsningen, og ordførerne i Hobøl og Fredrikstad skal isbade(!) hvis deres utfordringer blir stemt på nok ganger.

Ordføreren i Våler skal stille som "pinup" i en 2014-kalender for "Ville vakre Våler", hvis han får 1000 personer til å bli en del av løsningen. Haldens ordfører skal bidra med 10 timer leksehjelp i skolen.

Når?

I år er Earth Hour på lørdag 23. mars, kl. 20.30-21.30.

Du kan stemme på ordfører-utfordringene nå, og helt fram til Earth Hour 2013 avsluttes,
lørdag 23. mars kl. 21.30.

Hvem?

Det er Klima Østfold, som representerer alle kommunene i Østfold, i samarbeid med Fortum og INSPIRIA, som står bak årets Østfold-samarbeid.

Hvorfor være en del av løsningen?

Fordi vi ønsker å ta valg som påvirker miljøet i positiv retning - hver time, hele året! Vil du være en del av løsningen? Stem på ordfører-utfordringene for å få DIN ordfører til å gjøre noe ekstra for miljøet, og slukk lyset for miljøet under årets Earth Hour.

Jeg vil hvis du vil.