Content1 | col2

Returordningen

Publisert: 01.10.2013
Hvordan fungerer returordningen Batteriretur? Hvordan kan vi som bedrift delta i denne ordningen?

1. Kontakt oss

Det hele starter med en hendvendelse til oss på INSPIRIA. Vi tar imot deres kontaktdetaljer, og videreformidler til Batteriretur at dere ønsker å være med på returordningen. Dere kan gjerne kontakte oss via e-post: pal.sandnes@inspiria.no.

2. Dere mottar Batteriretur-eske

En Batteriretur-eske, slik som den på bildet over, blir sendt til dere. Den kommer flatpakket, og med den følger en lapp med returporto. (Denne er det veldig lurt å klistre bak på esken med én gang - slik at den ikke forsvinner, slik små lapper har en tendens til å gjøre.)

3. Brett esken

Esken er enkelt å brette sammen - og det følger med en fin liten bruksanvisning. Sett esken på et synlig sted, og oppfordre ansatte og kunder til å legge alle brukte batterier i esken.

4. Send den fulle esken til Batteriretur

Når esken er full, er det på tide å bruke returportolappen som fulgte med esken. Bare klistre lappen på esken, og send den i posten til Batteriretur.

5. Bestill ny eske fra Batteriretur

Når den fulle esken er sendt til Batteriretur, kan dere enkelt bestille en ny eske. Send en epost til firmapost@batteriretur.no og dere vil få en ny eske tilsendt.