Content1 | col2

Earth Hour 2014

Publisert: 20.03.2014
Vi har meldt oss på Earth Hour 2014! Vi kommer derfor til å slå av lysene på senteret denne timen og vi oppfordrer deg til å gjøre det samme.

Når?

Lørdag 29. mars, kl. 20.30- 21.30 (gjerne lenger!)

Hva?

Earth Hour er en verdensomspennende symbolsk markering. Byer, kommuner, bedrifter, organisasjoner og enkeltmennesker over hele verden slukker lyset i én time for klimaet. Kampanjen er et globalt og visuelt uttrykk for folks vilje og evne til å stå sammen mot klimaendringene. Vis at du vil være en del av løsningen: Slukk lyset for klima og natur!

Hvor?

Hvor som helst: Hjemme hos deg selv.

Hvordan delta?

Alle med tilgang til en lysbryter har sjansen til å bidra. Slå av alle lys i huset eller bygningen der du befinner deg på lørdagskvelden den 29. mars kl. 20.30. Meld deg på Earth Hour her!

I år konkurrerer Sarpsborg og Fredrikstad i en bykamp - hvilken by sparer mest strøm under Earth Hour? Hvis du - som oss - holder til i Sarpsborg, kan du melde deg på Facebook-arrangementet.

Hvorfor?

For å sende et kraftfullt signal i miljøkampen, og fordi det føles godt å støtte opp om en aksjon sammen med millioner av mennesker spredt rundt hele verden fordelt på 135 land og mer enn 5200 byer.

Earth Hour 2014 - Det skjer!

I år er Earth Hour integrert i WWFs klima- og energikampanje Det Skjer!. Vi håper Earth Hour skal bidra til oppmerksomhet rundt behovet for økt satsning på fornybar energi i kampen mot klimaendringene.
Les mer om Det skjer!

Lær mer om Earth Hour på deres websider.
Eller hva med å like dem på Facebook?