Content1 | col2

Vitendagen - morgendagens løsninger

Publisert: 05.05.2017
Vi arrangerer Vitendagen i samarbeid med Statoil Morgendagens helter. Går du på VGS i Østfold, Oslo eller Akershus? Da kan du delta i kunnskapskonkurransen og vinne tur til Science Museum London!

Når?

Fredag 9. juni, kl. 08.00

Hvor?

Litteraturhuset i Oslo og Statoils kontor på Fornebu.

Hva?

Morgendagens løsninger trenger Morgendagens Helter. For å forsyne verden med nok energi, og samtidig redusere utslippene, trengs det hjelp fra mange hold – ikke minst kloke og friske tanker fra unge hoder.

Statoil og INSPIRIA inviterer fra 5. mai 2017 elever i videregående skole i Østfold, Oslo og Akershus til å bli med på en spennende kunnskapskonkurranse. For å delta må elevene innen onsdag 25. mai kl 23.59 registrere seg og besvare relevante energispørsmål på Vitendagen.no

En jury vil basert på de beste besvarelsene kåre ca 20 finalister. Disse vil bli invitert til å delta på Energy Perspectives på Litteraturhuset kl 08.00-10.00 fredag 9. juni og deretter på Vitendagen hos Statoil på Fornebu. Det vil bli satt opp buss fra Litteraturhuset til Fornebu, og tilbudt bevertning. Vitendagen vil etter planen være ferdig hos Statoil ASA på Fornebu ca kl. 16.30.

Vinn tur til Science Museum i London!

Lån oss hodet ditt og vinn tur til Science Museum i London! For å bli en av 20 finalister må du svare på de 11 spørsmålene på denne siden, og melde deg på konkurransen.