Content1 | col2

Vitendagen - morgendagens løsninger

Publisert: 15.05.2019
Vi arrangerer Vitendagen i samarbeid med Equinor Morgendagens helter. Går du på VGS i Østfold, Oslo eller Akershus? Da kan du delta i kunnskapskonkurransen og vinne tur til Science Museum London!
 I Norge tar vi energi som en selvfølge. Slik er det ikke overalt. I dag lever over 1,3 milliarder mennesker i fattigdom og mangler strøm. U-land trenger energi til lys så barna kan lese lekser, strøm til matlaging, strøm til kjøleskap, til medisiner, osv. Verden trenger ganske enkelt mer energi for å kunne løfte millioner ut av fattigdom. Samtidig er det behov for å redusere utslippene. Equinor har som ambisjon å være med å forme energifremtiden. For å lykkes trenger vi hjelp fra mange hold – ikke minst kloke og friske tanker fra unge hoder som ditt!
Delta i konkurransen!

Når?

Torsdag 6. juni 2019.

Hvor?

Litteraturhuset i Oslo og Equinors kontor på Fornebu.

Hva?

Morgendagens løsninger trenger Morgendagens Helter. For å forsyne verden med nok energi, og samtidig redusere utslippene, trengs det hjelp fra mange hold – ikke minst kloke og friske tanker fra unge hoder.

Equinor og INSPIRIA inviterer elever i videregående skole i Østfold, Oslo og Akershus til å bli med på en spennende kunnskapskonkurranse. For å delta må elevene registrere seg og besvare relevante energispørsmål på Vitendagen.no.

En jury vil basert på de beste besvarelsene kåre ca 20 finalister. Disse vil bli invitert til å delta på morgenseminaret Energy Perspectives på Litteraturhuset kl 08.00-10.00 torsdag 9. juni og deretter på Vitendagen hos Equinor på Fornebu hvor det blir gratis bevertning. Det vil bli satt opp buss fra Litteraturhuset til Fornebu. Vitendagen vil etter planen være ferdig hos Equinor på Fornebu ca kl. 16.30.

Vinn tur til Science Museum i London!

Lån oss hodet ditt og vinn tur til Science Museum i London! For å bli en av 20 finalister må du svare på spørsmålene på denne siden og melde deg på konkurransen.