Content1 | col2

Attraksjoner

Publisert: 10.10.2015
Når helgen eller ferien nærmer seg, kan du sjekke kalenderen vår for å finne dagsprogrammet.
På INSPIRIA har vi et stort utvalg av fascinerende attraksjoner som lærer deg nye ting, samtidig som du har det gøy. Det blir moro med mening og ekte realfagsglede!

Les om de ulike aktivitetene og arrangementene våre nedenfor:

bilde

Sommer på INSPIRIA

13.06.2019
I sommerferien kan du være med på mange spennende aktiviteter; Bungee-trampoline, SlimLab, planetariet, science show og mye mer! Har du besøkt vår flotte aktivitetspark? »
bilde

Barnas sykleglededag

14.08.2019
Denne lørdagen blir det sykleglede og aktivitetsglede for liten og stor, både ute i den flotte sykkelbanen vår og innendørs! Lørdag 31. august 2019 »
bilde

INSPIRIUS science club 2019

21.04.2016
Bli med på INSPIRIUS og opplev forskningens spennende verden! Barna får dager fulle av undring, nysgjerrighet og utforskertrang - både ute og inne. Forsk i vei! »
bilde

Hva skjer på INSPIRIA?

02.11.2017
Hver helg og ferie har vi et spennende program, - men av og til har vi ekstra fokus på verdensrommet, helse, krimgåter, oppfinnelser, LEGO og mye mer. Se hva neste arrangement er »
bilde

Ny utstilling: iWall

21.11.2018
iWall er såkalt exergaming der du trener mens du spiller. Spill alene eller sammen med noen, og kjenn hvordan pulsen stiger til himmels mens du har det gøy! Game on! »
bilde

Nyhet! Osmo koding

25.09.2018
Dette er en morsom, taktil og visuell måte for barn å lære seg de grunnleggende prinsippene i koding. Prøv spillene Osmo Coding Awbie og Osmo Coding Jam! Lær enkel koding mens du har det gøy! »
Mer informasjon

En reise i verdensrommet!

27.09.2011
I planetariet tar vi publikum med på en spektakulær reise ut i verdensrommet for å lære mer om planeter, stjernehimmel, vår og andre galakser. Bli med på en reise »
Mer informasjon

Gyro Xtreme

17.10.2011
En Gyro som snurrer deg og en venn rundt og rundt og rundt og rundt. Blir du fort svimmel? Da er ikke dette noe for deg! Snurr i vei! »
Mer informasjon

Science show

26.09.2011
Når det holdes science show på INSPIRIA blir publikum fascinert av hvor kult naturfag kan være. Både store og små fenges av vitenskapens verden! Naturfag ROCKER »
Mer informasjon

INSPIRIA aktivitetspark

20.10.2016
Her blir det sykkelopplæring, matte, fysikk, kjemi, helse og astronomi kombinert med fysisk aktivitet og frisk luft! Parken kan brukes av alle. Lek og læring på ett, to eller fire hjul! »
Mer informasjon

Aktivitetslab

24.06.2013
Spennende og vitenskapelige aktiviteter for hele familien! Barna kan bli med å lage ulike figurer, raketter, masker og armbånd, avhengig av årstid og tema. En, to, tre - klipp! »
Mer informasjon

FIRST LEGO League

07.11.2017
FIRST LEGO League (FLL) er en årlig kunnskaps- og teknologiturnering for barn og unge. Den regionale turneringen holdes på INSPIRIA i november. Klar, ferdig, gå! »
Mer informasjon

Øisteins tegnehjørne

24.08.2011
Tegninger utvikler barnas fantasi, kreativitet og skapertrang og hvordan de forstår form, rom og tredimensjonale strukturer. Når, hvor, hva og hvem? »
Mer informasjon

Hessdalrommet

10.06.2013
I samarbeid med Høgskolen i Østfold har vi dedikert et rom til Hessdalfenomenet. Her kan du fordype deg i overvåkningen av fenomenet, direkte fra Hessdalen. Løser du gåten? »
bilde

Interaktivt visualiseringsbord

29.05.2015
INSPIRIA har et spennende interaktivt visualiseringsbord der du kan utforske både menneskekroppen og dyrearter! Spektakulær utstilling »