Content1 | col2

Familie med små barn

Publisert: 09.03.2011
La barna få utforske vårt fantastiske utstillingsområde. Her er det hundrevis av knapper å trykke på og mange steder hvor de kan utforske nye ting.
En dag for hele familien på INSPIRIA

11.00 Senteret åpner klokken 11.00 i helgene. Billetter ordnes i resepsjonen. Visste du at vi har familierabatt? Velkommen inn!

11.30 La barna utforske helse-utstillingene som ligger i første og andre etasje. Her er det masse spennende for de små! Temaene for disse utstillingene er helse, miljø og energi.

12.00 Selv framtidige forskere, vitenskapsmenn og -kvinner blir sultne. Vårt spisested er tilrettelagt for familier med barn i alle aldersgrupper med barnestoler og mat tilpasset de små. Har du med deg egen matpakke har vi et område hvor det er mulig å nyte medbrakt mat.

Amming er selvfølgelig tillatt hvor og når det måtte passe på INSPIRIA.

13.00 Våre regelmessige science show fra scenen midt i senteret vil underholde selv de minste barna.  La dere fascinere av kul vitenskap!

13.30 Stikk innom lekehjørnet vårt Pluto - passer supert for små astronauter under 6 år. Her kan man klatre, leke med biler og store klosser.

14.00 Ikke glem å stikke innom butikken Logia som ligger ved inngangen i 1. etasje. Her selges det morsomme og lærerike leker – for liten og stor.

15.00 Vi har en morsom lekeplass utenfor vitensenteret hvor barna kan få utfolde seg og bruke opp litt energi.

16.00 INSPIRIA stenger sine dører klokken 16.00 på lørdag og søndag. Se full oversikt over våre åpningstider. Velkommen igjen!