Content1 | col2

INSPIRIA science cafe

Publisert: 05.04.2011
På INSPIRIA liker vi både naturfag, teknologi og matematikk - og ikke minst god mat. Vi vet at god mat er en viktig del av deres besøk hos oss. Mat som passer for både barn, ungdom og voksne. Mat som passer til de mange ulike valg vi mennesker ønsker å gjøre: Sunn, god, kose, kortreist eller rettferdig mat. Du velger selv hva du vil spise.
I helger og ferier kan vi friste med følgende meny:
Baguetter  kr. 59/69,-
Pølse i vaffel   kr. 35,-
Pølse i lompe/brød  kr. 30,-
Suppe med brød kr. 95,-
Taco buffet kr. 69/119,-
Hjemmelaget smoothie kr. 30,-

Det serveres også kaker, is og kaffe.

Om cafeen
INSPIRIA søker at hele senteres tilbud er gjennomtenkt og helhetlig, og vi sikrer selvsagt universell utforming på alle måter. Også ved å være ekstra tilpasset for at alle med matvareallergier og/eller intoleranser kan få et fullverdig tilbud. Gi oss beskjed om hvilken allergi du har, så skal vi finne et velsmakende alternativ til deg.

På INSPIRIA science cafe har vi barnestoler for at deres barn skal få sitte godt. Vi har mulighet for oppvarming av barnemat og velling. Vi vet at riktig mat basert på en god filosofi gir energi og overskudd. Vi kan ikke garantere at alle våre konferansegjester kommer frem til riktige beslutninger, men vi kan garantere god og riktig mat for at dere skal kunne prestere best mulig til en god arbeidsøkt eller aktiviteter.

Mat med mening
Vi tenker at en pause med tilføring av energi etter tilføring av ny kunnskap skal gi merverdi. Vår tankegang er at alt vi lager på vårt kjøkken skal ha et element av sunnhet i seg. I kaker har vi bananer, bringebær og annen frukt som skal bidra til et sunt element. I tillegg lager vi mat fra bunnen av slik at vi vet hva vi har i maten og at den er fersk uten tilsetningsstoffer. Vårt brødtorg inneholder ferske og sunne råvarer og vi velger grovt foran fint brød. Vårt mål er at det vi kan lage selv, skal vi lage selv – fra bunnen av!